Your Authentic Voice programma

Let's rise together, through the Authentic Voice

Dit programma is voor de bewuste vrouw die verlangt vrij te breken in haar authenticiteit en vanuit zelfvertrouwen expressie te geven aan haar potenties, verlangens, normen, waarheden en talenten. In dit 88 daagse programma wordt je begeleidt naar de diepere lagen van jouw innerlijke stem en leer je om vanuit de lagen van jouw authenticiteit de vertaalslag te maken naar het uiten van al je potenties en eigen waarheden zonder meer te twijfelen, zoeken of angst voor afwijzing te voelen. 

Middels de ‘Authentic Voice’ methode van waardevolle teachings, opdrachten, oefeningen en meditaties ontmoet je de fundamentele en natuurlijke kracht van je stem zoals je nooit eerder hebt gedaan.

Vervolgens heb jij levenslange tools om de weg telkens weer vrij te maken voor je authenticiteit en vanuit deze plek te handelen.

Shoot Cher 11 mei-27

Dit is voor jou als je voelt dat het tijd is om het anders te doen

Om vrij te breken in je authenticiteit en jouw verlangens, potentie, visie en dromen neer te zetten in de buitenwereld weet je dat er stappen nodig zijn. Maar deze vragen houden je bezig:

  • Wat zullen anderen van mij vinden als ik mijn Ware Zelf laat zien?
  • Hoe koppel ik wat ik uitstraal aan mijn authenticiteit? Wat maakt mij nou anders?
  • Wat als ik niet pas in het beeld van de ander?
  • Wat als ik wordt afgewezen op wat ik deel?

Ik hoor je lieve vrouw, het is heel spannend om uit je comfort zones te stappen maar ik weet ook dat je ergens diep van binnen voelt dat er méér in jou zit. Voel je dat deze innerlijke stemmen niet langer dienend zijn en je meer vrijheid wilt ervaren in jouw Authenticiteit? Dit programma is zo vormgegeven om samen alle stappen te zetten om jouw stem te bevrijden en zelfverzekerd jouw Authenticiteit expressie te geven. 

Onze stem - The alchemist and natural power of our being

Dagelijks voeren we wel meer dan 100 dialogen met de stemmen binnen in ons. Wist je dat?
Deze stemmen zijn o.a jouw gedachtes, jouw emoties, jouw ervaringen, herinneringen, waarheden en soms zelfs de stemmen van je omgeving die jij hebt aangenomen als waarheid. Het markeert ons wereldbeeld van wat we  in onze levensjaren zijn geloven. Het komt soms voor dat ze met ze in strijd zijn, maar vaak wijzen ze ons ook juist de richting die we mogen kiezen, fluisteren ze verlangens door of nodigen ze je uit om voor jezelf te kiezen en te handelen vanuit liefde. Onze stem staat namelijk van nature in verbinding met ons hart. Je kan het ook wel zien als dat het dient als de portaal tussen onze binnen en buitenwereld. Dat maakt het onze kracht maar durven we haar ook in te zetten? Dat is niet altijd makkelijk, als we een blokkade ervaren op onze stem… Wel mogelijk? Ja zeker! De stem heb je, nu mag je er mee verbinden om haar vanuit authenticiteit in te zetten. Dat leer je in dit programma. 

Ik zie vrouwen met zoveel potenties en bezieling, met de mooiste ideëen dat de wereld in wilt maar zich nog laten tegen houden door twijfel, angst, perfectie en steeds maar zoeken naar de ‘hoe’ zichzelf uiting te geven waardoor het niet van grond komt. Hoe zonde is dit? Want wat hebben we als mens zoveel moois te bieden. Hier start het omarmen van je authenticiteit. Na jaren ervaring en tientallen stembevrijdingssessies weet ik inmiddels dat onze stem daar een grote rol in speelt. De plek waar we erkenning geven aan wat we verlangen, voelen en ervaren maar ook expressie geven aan datgene. Of dat nou is in je werk, carrière, in je relaties of andere plekken in je omgeving. Het is jouw natuur om je stem te uiten, je bent er alleen van verwijderd geraakt. Wanneer we onze stem bevrijden komt er automatisch ruimte voor onze authenticiteit. Wanneer dit aan het stuur is, ontstaat er ruimte voor zelfverzekerde expressie, rust vinden in je Ware Zelf uiten en terug ontvangen wat in lijn staat met je hart. 

Shoot Cher 11 mei-99

Your Authentic Voice is een programma van 88 dagen 
waarin je middels waardevolle teachings, opdrachten, oefeningen, sisterhood en persoonlijke coaching stappen maakt om vrij te breken in je authenticiteit middels de kracht van je stem. 

Zo vormgegeven dat je leert en integreert om vanuit de lagen van jouw authenticiteit de vertaalslag te maken naar niet alleen het uiten, maar ook neerzetten van je potentie, verlangens en eigen waarheid zonder meer te zoeken, twijfelen of te laten leiden door angst. Dit programma biedt levenslange tools, integratie en fundering.

Zie jij jezelf in de volgende beschrijving? Dan is dit programma voor jou.

Ze voelt zich vrij in haar expressie waardoor haar binnenwereld en buitenwereld stroomt. Ze weet hoe ze haar stem kan inzetten om actie te ondernemen vanuit haar hart & verlangens. Daardoor voelt ze zich vrij genoeg om haar eigen keuzes te maken, ook al is dit soms spannend. Haar hart naar keel verbinding is open, vrij om erkenning te geven aan haar authentieke gevoelens, emoties, waarheden, visie en missie. Waardoor ze haar potentie en dromen kan neerzetten en omzetten naar authentieke actie. Ze creëert een leven dat bij haar past zónder zich teveel druk te maken om wat anderen daarvan vinden. Ze voelt zich echt dienend voor de wereld en daarom kan ze genieten van de zuivere voldoening die ze terug ontvangt van haar omgeving.

Op haar eigen goed-voelende manier geeft ze haar grenzen aan, spreekt ze haar waarheid en haar visie over de wereld. Doordat ze dit kwetsbare deel vanuit kracht laat zien, omringd ze zich met mensen die haar waarderen. Vanuit een plek van diep vertrouwen weet ze dat ze met haar authenticiteit mensen inspireert. Met haar stralende zuivere Authenticiteit trekt ze alles aan wat in lijn staat met haar hart. Ze staat voor wie ze echt is en maakt daarmee de wereld mooier met haar authentieke expressie.

Wat krijg je?

2 live ceremonies op locatie
9 online live teachings
incl. samen opdrachten & oefeningen doen, reflectiemomenten, personal coaching

samen in groep gelijkgestemde vrouwen + Whatsapp Community

Guides met gebundelde kennis, opdrachten en oefeningen
+ video’s & meditaties

start juli, 88 dagen

Bonus tot 23 juni:
𖦹 extra 30 dagen persoonlijke ondersteuning via whatsapp 

Early Bird Prijs: €999,- (excl. BTW) tot 23 juni

Normal: €1222,- (excl. BTW)

the authentic voice all content

Er zijn honderden trajecten, 
dit is wat Your Authentic Voice anders maakt

Lieve woorden van prachtige vrouwen

FAQ

Als je een livesessie moet missen, geen zorgen. De sessies worden opgenomen en toegevoegd aan de Authentic Voice drive map, zodat je het op een later moment kunt terugkijken en alsnog de oprachten kan doen.

Ik ben er niet om jou over te halen. Ik weet dat deze methode werkt omdat jij vanuit daar jezelf authentiek positioneert en d.m.v de tools die je meekrijgt deze levenslang in kan zetten. Jij bepaalt zelf wat je het waard vind om eindelijk volledig voor je Authentieke expressie te gaan. Om je tegemoet te komen als je de stap wilt zetten, is in termijnen betalen mogelijk. 

Ja, dat kan zeker. Je betaald dan in 3 of meer termijnen. Hierin kunnen we tot een fijne overeenkomst komen tijdens de online frequency match call.

Schermafbeelding 2024-05-16 om 17.59.35

In 88 dagen samen door je blokkades heen, vrijbreken in jouw authenticiteit
en de vertaalslag maken naar Authentieke actie om jouw verlangens en dromen
neer te zetten?

Bij interesse of een kriebel nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende Frequency Match-call.
We voelen samen of dit programma passend voor jou is en wat het jou persoonlijk kan bieden. Er is ruimte om al je vragen te stellen!