Stembevrijding sessies

♒︎ Voel je bevrijd in het uiten van jouw authentieke stem
♒︎ Voel je krachtiger in het uiten van jouw ware Zelf
♒︎ Voel je veilig in het uiten van jouw binnenwereld

The healing power of our voice

omarm je (innerlijke) stem, kies haar fluisteringen en laat je leven verrijken met wat je hart echt verlangt

Ik neem je mee in de wereld van de (helende) kracht van jouw stem, frequenties, vibraties en hoe deze een helend effect kunnen hebben op hoe we ons voelen. Release blockages through sound. Onze stem staat direct in verbinding met onze Authenticiteit. Het geeft ons het vermogen om onze binnenwereld te delen met de buitenwereld. Door dagelijks bewust expressie te geven aan jouw authentieke waarheid, aan wat we verlangen en aan wat we voelen, creëeren we kansen en situaties die in lijn staan met ons hart. Onze stem is zo’n krachtige plek wat veel voor ons kan betekenen, as long as you let it be!

Ik ben deze sessies gestart omdat ik veel mensen zie met prachtig bezielde missies, mensen die meer in hun kracht willen staan en hun verlangens, gevoelens, emoties, visies en grenzen meer zouden willen uiten maar niet weten hoe, hier nog angst bij voelen of blokkeren in het moment. Een blokkade kan zijn ontstaan door wat je vroeger is verteld over het uiten van jouw emoties, wat je bent gaan geloven over jezelf of door een (traumatische) ervaring. Hoe klein of groot ook, misschien ben je hierdoor verwijderd geraakt van jouw waarheid of van de kracht van jouw Authentieke stem. 

De blokkades kunnen zich uiten op verschillende manieren en lagen. Wanneer we hier bewustzijn op brengen en mee gaan werken kan het weer gaan stromen. De sleutel is om ten eerste weer liefdevol te verbinden met jouw stem!

Herken je een vorm van blokkade op jouw stem? Dan zou een stembevrijdingssessie ontzettend waardevol voor je kunnen zijn!

1 op 1 privé stembevrijdingssessie

 149,00 220,00

AGENDA OPEN VOOR APRIL

2u durend / Deze sessie geeft een verdiepend en sacred moment tussen jou & je (innerlijke) stem. Gefocust op het versterken van de verbinding met jouw (innerlijke) stem op alle holistische lagen. Je ontvangt holistische coaching ter bewustwording van de blokkades die jouw zelfexpressie tegenhouden en om weer in verbinding te komen met jouw innerlijke stem en haar kracht. Vervolgens neem ik je mee in een helende en volledig op jou afgestemde Vocal Sound Healing journey naar jouw binnenwereld en met de kracht van frequenties de blokkades op te heffen die jou niet meer dienen. Daarnaast gaan we samen door verschillende oefeningen om jouw stem weer te bevrijden & activeren zodat jij je weer veilig voelt in spreken van jouw waarheid, visie, gevoelens, grenzen vanuit je hart kortom jouw authentieke Zelf. A homecoming to your Authentic Soul Frequency.

♒︎ mindful introductie
♒︎ holistische coaching
♒︎ vocal sound healing journey (energetisch/mentale/emotionele blokkades opheffen)
♒︎ stem bevrijding & activatie oefeningen

Ben je klaar om jouw authentieke stem en daarmee jezelf te bevrijden? Boek hieronder de sessie in op jouw gewenste datum.

Deze sessie is voor iedereen die verlangt om meer liefdevolle aandacht te geven aan hun (innerlijke) stem, om weer meer in verbinding te komen met zijn/haar authentieke waarheid en hier expressie aan te geven. In de beschrijving hieronder vind je meer informatie.


– Na een eerste sessie heb je de mogelijkheid tot het vervolgen van stembevrijding sessies met een pakket van 2 sessies met korting. Deze dienen binnen 3 maanden ingepland te worden. Dit is voor jou als je de behoefte voelt om de verbinding met je stem te verdiepen, verder te ontdekken en voort te borduren op hoe je dan actie kan ondernemen tot zelf expressie. Je kan dit pakket hieronder boeken. 

Beschrijving

Jouw stem is een krachtige plek wat veel vóór jou kan betekenen, as long as you let her! 

De stem staat direct verbonden met ons hart en geest. Jouw stem is de portaal tussen jouw binnenwereld en buitenwereld. Het geeft de mogelijkheid om jouw ware zelf  te delen met de buitenwereld en dus ook meer de vrijheid om jezelf te zijn. Wanneer we hier weerstand in voelen of ons niet veilig voelen in het uiten van onszelf kan het zijn dat door verschillende levenservaringen blokkades zijn ontstaan die dit tegenhouden. Met het omarmen van je stem, omarm je ook jouw ware zelf!

De stem is de plek om jouw Authentieke Zelf expressie te geven. Durf je haar expressie te geven? Zodat jij door het uitspreken van jouw Authentieke hart, meer in verbinding staat met jezelf en de wereld om je heen! We praten de hele dag met mensen. De manier waarop jij je uit en welke woorden dit zijn,  is wat mensen horen. Graag neem ik je mee naar de wereld van jouw Authentieke Stem.

Deze sessie is voor jou, als je…
♒︎ een energetische, fysieke, mentale of emotionele blokkade voelt op je stem waardoor je het lastig vind je te uiten – je visie, gevoelens, verlangens aka de Pure Jij

♒︎ helder weet wat je wilt zeggen, maar bang bent om daadwerkelijke te spreken, voor jezelf te gaan staan en hierin de angst voor afwijzing voelt 

♒︎ bezig bent met zelfontwikkeling, in verbinding komt met jezelf en je weg wilt vinden / leren hoe dit nu expressie te geven aan de buitenwereld

♒︎ een bezielde missie hebt of ondernemer bent  maar hierin het nog lastig vind jouw authentieke stem te delen, zichtbaar te zijn en in je kracht te staan

♒︎ last hebt van stotteren, broddelen of spreekangst, voortdurend of in sommige situaties 

♒︎ je authentieke stem wilt bevrijden om meer in je kracht te staan

♒︎ de helende kracht van je stem wilt gebruiken, je geluid & jouw klank wilt ontdekken (hoeft niet op muzikaal gebied te zijn)

De sessies zijn los en kunnen jou na één sessie al impact geven op…

♒︎ Een liefdesrelatie en verbinding opbouwen met je stem. Hoe breng jij je stem? Hoe liefdevol sta jij achter je stem? Met het omarmen van je stem omarm je ook jezelf

♒︎ Zelfvertrouwen voelen in het uiten en gebruiken van je stem op jouw authentieke manier 

♒︎  Je durft meer en helder expressie te geven aan jouw waarheid en kan de woorden makkelijker vinden! Je wordt bewust gemaakt van je stem, jouw stemgeluid, jouw woorden en hoe dit in verbinding staat met jezelf. 

♒︎ Voel je je veilig in het uiten van je gevoelens, je mening en je grenzen! 

♒︎ Heling op fysieke, emotionele, mentale en energetische lagen op de stem en keelchakra waardoor je ruimte en vrijheid voelt om jezelf expressie te geven

♒︎ Jouw hart & je stem komen weer samen in verbinding, zodat jij jouw binnenwereld in vrijheid kan delen naar de buitenwereld 

 

 

Extra informatie

Selecteer channeling

vrijdag 5 april 11:00, vrijdag 12 april 11:00, donderdag 18 april 11:00, vrijdag 19 april 11:00, zaterdag 20 april 10:30, donderdag 25 april 11:00, donderdag 2 mei 11:00, vrijdag 3 mei 11:00, donderdag 28 maart 11:00, – vervolg pakket (2 sessies binnen 3 maanden, alleen mogelijk na één sessie)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “1 op 1 privé stembevrijdingssessie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

By Expressing 
I allow myself to Be, 
Truly Me

Cheryll de la Croix

Cheryllwebphotos-67

Lieve woorden van prachtige vrouwen

Source brought you here to share your Authentic Soul Frequency.