Sing Channeling

Sound healing met een persoonlijke sing channeling, jouw unieke afgestemde boodschap in een lied

Heal it with silence, be quiet

Muziek heeft een onwijs helende kracht en spreekt tot onze ziel. Vaak kiezen we de muziek die met ons resoneert, niet voor niets. Muziek kan een veilige haven bieden waar je jouw gevoelens en emoties durft toe te laten en je je vrij voelt. We vinden herkenning in muziek, in woorden die ons raken, in klanken die ons onbewust heling bieden en in ritmes die de energie in ons aanwakkeren. Muziek is een en al frequentie en vibratie, waar wij als mens gevoelig voor zijn. Daarom betekent muziek voor mij, een vibrerende reis terug naar mezelf! En ik ben graag ondersteunend in deze reis voor jou. In een persoonlijke Sing Channeling ontvang jij een intuïtief afgestemde boodschap gezongen in een persoonlijk lied. Uniek en afgestemd op de vraag of het thema die jij instuurt! Laat de Sing Channeling je dragen, voelen, helen & inzichten bieden. Voor verschillende redenen kan je je aangetrokken voelen tot een Persoonlijke Sing Channeling:

Soul Sing Channeling

 66,66 79,99

Een persoonlijke Sing Channeling is een speciaal voor jou geschreven lied, afgestemd op jouw ziel en energie. Met mijn intuïtieve gave stem ik mij af op jouw energie en channel ik zacht en liefdevol welke boodschappen, klanken en tonen jij mag ontvangen op de vraag, thema of het onderwerp waar jij inzicht in verlangt. Vervolgens maak ik hier met mijn muzikale achtergrond en 10 jaar lange ervaring een lied van! Jouw lied kan inzichten bieden op jouw pad van  zelfontwikkeling, antwoorden geven op vragen die je hebt over jezelf en jouw ziel of de richting waar je naartoe mag in het leven. Een Sing Channeling dat je telkens weer dichter brengt bij jezelf!

Bij de persoonlijke Sing Channeling XL zit een Oracle kaartlegging inbegrepen. Lees voor meer informatie de beschrijving.

Beschrijving

Heb jij vragen over wie je in essentie bent? Waar je naartoe mag bewegen? Verlang je naar meer verbinding met jouw ziel en weet je dat daar de antwoorden liggen? Dan is deze uitnodiging voor jou.

Je ontvangt jouw Sing Channeling in een audiovorm van ongeveer 03:00 tot 04:00 minuten, voor levenslang. Een persoonlijk lied met een persoonlijke boodschap volledig afgestemd op jou. Hiernaast ontvang je aanvullende woorden van mij op de channeling die kunnen dienen als extra guidance. Er is ook een optie XL waarbij je ook een orakelkaartlegging ontvangt als extra aanvulling en diepe inzichten op jouw specifieke vraag, thema of onderwerp.

Wat ontvang jij in een Persoonlijke Sing Channeling?

 • We plannen een online soul sessie in van 30 minuten via zoom waarin ik jou de Persoonlijke Sing Channeling (op jouw afgestemde lied) in audiovorm overhandig
 • In de soul sessie geef ik ook extra uitleg wat ik doorkreeg tijdens het channelen van jouw lied voor extra guidance
 • Na dit online moment heb jij de audio vorm voor altijd tot je beschikking. Gebruik de PSC om te mediteren, je dag mee te starten, in contact te komen met jouw innerlijke kern of om inzichten, antwoorden  of heling te ontvangen. Jouw PSC duurt ongeveer tussen de 03:00 en 04:00 minuten
 • Een illustratie in pdf bestand met jouw Sing Channeling in woorden. Deze kan je ergens plaatsen of als achtergrond gebruiken op je telefoon om jezelf te herinneren aan de boodschap.

Wat ontvang jij extra als je de Persoonlijke Sing Channeling XL aanschaft?

 • Naast alles wat ik hierboven heb genoemd ontvang jij ook een Oracle kaartlegging, helemaal afgestemd op jouw Persoonlijke Sing Channeling. Dit kan extra bevestiging en verheldering bieden welke volgende stappen je nu mag zetten of de weg vrijmaken naar de antwoorden in jezelf.

Ontvang jij graag een Persoonlijke Sing Channeling (PSC) voor jou? Het werkt zo:

 • Je kiest voor een PSC of PSC XL en schaft deze aan via de shop. Hier vul je je persoonlijke gegevens in.
 • Ik neem persoonlijk contact met jou op via whats’app of telefonisch (wat jij zelf prettig vindt) om helder te krijgen waar jij graag inzicht of een boodschap in wilt ontvangen. Deze blijven ten alle tijden privé.
 • Ik creëer de Persoonlijke Sing Channeling voor jou.
 • We plannen een online Soul sessie in. Ik overhandig jou persoonlijk jouw Sing Channeling en geef jou extra guidance op de channeling.

Een persoonlijke Sing Channeling kan dienen:

 • Om inzicht en antwoorden te krijgen op jouw pad van zelfontwikkeling en jouw reis in het leven
 • Als ondersteunend anker, om dagelijks opnieuw in jouw kracht te stappen
 • Als korte meditatie, om dichter tot jezelf te komen en de antwoorden in jezelf helder te krijgen
 • Heling en transformatie in jouw lichaam. De speciaal op jou afgestemde klanken, ritmes en tonen nodigen je uit om diepgaand te voelen en geraakt te worden. De vibraties heffen namelijk blokkades op zodat de energie in jouw lichaam weer kan stromen. Dit is de kracht van soundhealing
 • Heldere antwoorden op je struggle. De persoonlijke boodschappen kunnen je kern raken en op deze manier jou kracht, inzicht of bevestiging bieden in jouw persoonlijke reis

Ik stop heel veel liefde, nauwkeurigheid en zorg in een Persoonlijke Sing Channelings. Ik ben mij ervan bewust hoe waardevol ze kunnen zijn. Ik ben circa één hele dag bezig met de magische creatie van jouw persoonlijke lied. Ik bied graag kwaliteit en daarom dien ik mijn gaves ook goed te benutten. Hierom werk ik op dit moment met een wachtlijst van ongeveer 2 tot 14 werkdagen.

 

Extra informatie

Selecteer channeling

Persoonlijke Sing Channeling, Persoonlijke Sing Channeling XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soul Sing Channeling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

I’m worthy,
to follow
my desires

Cheryll de la Croix

Cheryllwebphotos-67

Lieve woorden van prachtige vrouwen

‘I AM beautiful just how I got here and developed through the years’

Ik geloof dat iedereen het gevoel herkent van jezelf niet goed genoeg vinden. Maar we zijn allemaal hier gekomen, puur zoals we zijn. En lief mens, je mag jezelf helemaal in jouw puurheid omarmen. Jij verdient alle liefde voor hoe je je hebt ontwikkeld in dit leven, met alle ervaringen en lessen erbij.