She is Circle of Light

Een magische vrouwencirkel in verbinding met jezelf en andere gelijkgestemde vrouwen in de She Circle of Light.

Zacht, liefdevol en tegelijkertijd krachtig je vrouwelijke energie omarmen

Lieve vrouw, misschien ben je vaak bezig met de behoeftes van anderen, heb je de neiging hoge verwachtingen te stellen van jezelf, om constant beschikbaar te zijn voor anderen en jezelf niet snel als prioriteit te zien. I’ve been there… Maar ergens voel je ook dat jij er net zó toe doet. Dat je gehoor wilt geven aan jouw behoeftes en dat je onbezorgd jezelf wilt zijn. Je voelt dat je juist vanuit een liefdevolle relatie met jezelf keuzes wilt maken die goed zijn voor jou. Vanuit rust, kalmte en liefde. Ja, dat verdien jij! Met heel veel liefde bied ik jou een veilige plek aan om in veiligheid naar binnen te keren, aandacht te geven aan jouw binnenwereld en de liefdevolle relatie met jezelf te ontdekken omringd door andere gelijkgestemde vrouwen, die zich ook in jou zullen herkennen! 

Kortom, gun jezelf een moment om weer helemaal te verbinden met jezelf en vanuit deze pure plek alle antwoorden te vinden die je nodig hebt om je high on life te voelen! Lieve vrouw, She is Circle of light is wat voor jou als je je herkent in de punten hieronder!

She is Circle of Light

 65,00

She is. Circle of light is een open vrouwencirkel waar elke vrouw centraal staat. Zo heeft elke ceremonie een verzorgende en intieme setting. Deze veilige setting nodigt je uit om jezelf te ontdekken, te helen, weer te verbinden met jezelf. Een plek waar ruimte is voor jou: jouw gevoelens, jouw gedachtes, jouw energie, jouw kracht, jouw dromen en jouw licht!

Elke She is. Circle of light heeft een eigen thema en door middel van fijne aardse & spirituele rituelen keer je terug naar jouw inner soul, jouw verlangens, hoe jij jouw leven wilt invullen en ontdek jij wat hiervoor nodig is!

Voel jij hier een JA op? Verbind nu en meld je aan voor een She is. Circle of Light. Vind meer informatie in de productbeschrijving. Mocht je meer willen weten, stuur me vooral een berichtje!

Let’s connect and blossom dear women! Hope to welcome you there!

Beschrijving

Met veel liefde en zorg wil ik voor jou de ervaring tijdens de ceremonie zo fijn en prettig mogelijk maken, hiervoor investeer ik kosten om dit te behalen. 

Als je 48 uur van tevoren onverwachts niet in de mogelijkheid bent om te komen, is er helaas geen refund mogelijk door de kosten die al zijn gemaakt. Wel zou je je plekje kunnen doorverkopen, neem gerust even contact met mij op, wellicht kan ik je daarbij helpen!

Mocht je onverwachts 7 dagen voor de datum van de She Circle of Light vrouwencirkel niet meer in de mogelijkheid zijn om te komen, laat het dan graag op tijd weten dan kijk ik of je plekje nog gevuld kan worden! Mocht dit niet lukken, dan krijg je het deel van het bedrag terug minus de kosten die al zijn gemaakt op dat moment voor jouw deelname.

Lieve vrouw, ervaar jij op dit moment:

 • Wel eens onzekere gedachtes over jezelf als mens, vrouw, moeder, dochter of vriendin maar voel je dat je dit niet meer in de weg wilt laten staan?
 • Gedachtes dat je niet goed genoeg bent op bepaalde momenten, maar ook voelt dat je dit liefdevol los mag laten?
 • Dat je vaak in de mannelijke energie staat van ‘aan’ staan, actie en hoge verwachtingen van jezelf en daarmee jezelf snel voorbij gaat?
 • Weinig voldoening over jouw lichaam, maar voelt dat je lijf meer liefde verdiend?
 • Stress, irritatie of onrust over bepaalde thema’s in je leven maar wil je leren hoe deze gevoelens er ook mogen zijn?
 • Een gevoel van gevangen zitten in je eigen emoties maar dit graag in een veilige setting zou willen uiten?
 • Te weinig tijd voor jezelf?

Waarschijnlijk denk jij dat er iets moet veranderen lieverd. Ik zie jou en de struggles die je ervaart. Ik heb ze zelf ook ervaren. Ik ben ook jij geweest en heel veel andere vrouwen met ons. We zijn elkaar. Weet dat je niet hoeft te veranderen. Je mag juist zien dat alles in jou er mag zijn, dat je goed genoeg bent en dat je jezelf helemaal mag omarmen met alle emoties van dien. Deze benadering van zachtheid, begrip, compassie en liefde zorgt al voor transformatie. Vervolgens kan je vanuit deze energie keuzes maken die goed zijn voor jou!

Want heb jij behoefte om:

 • Onbezorgd jezelf te kunnen zijn?
 • Diepe verbinding met jezelf te voelen, te versterken en weer in je kracht te staan?
 • Weer gevoelens van dankbaarheid, zelfvertrouwen, zelfliefde, verlichting en geluk te ervaren?
 • Je te wanen in een veilige omgeving met gelijkgestemden zodat je volledig kan zakken in jouw ‘zijn’ en jouw vrouwelijke energie?
 • Richting en concrete inzichten te ontvangen zodat jij weet welke stappen je mag zetten naar jouw doelen en verlangens?
 • Meer vanuit jouw hart te willen leven en vanuit deze plek keuzes te maken die goed zijn voor jou en jouw omgeving?
 • In het dagelijks leven meer evenwicht te voelen tussen vrouwelijke en mannelijke energie? een fijne balans tussen rust en actie.

Dan is dit jouw uitnodiging voor de She is Circle of Light vrouwencirkels!

Tijdens een vrouwencirkel ervaar jij o.a:

 • Een verzorgende en intieme setting op een fijne vertrouwde locatie in Delft
 • Een veilige plek om te zijn wie je in pure essentie bent! Yes! Je schild mag je laten vallen lieverd. Hier hoef je jezelf niet te beschermen! We got you!
 • Verbinding met andere gelijkgestemden vrouwen, strong sisterhood!
 • Fijne rituelen en tools zoals helende meditaties, een sharing circle, een cacao ceremonie, tijd om te journalen, beweging en sound healing om de verbinding met jezelf te versterken
 • Herkenning in verhalen en situaties van andere vrouwen, wat leidt tot heling, verbinding en inspiratie voor jouw eigen stukken.
 • Gevoel van thuiskomen zowel bij jezelf als bij elkaar, weer terug in jouw kern en kracht!
 • Een live Sing Channeling van mij. Ik stem me tijdens de ceremonie af op de energie van de groep en gebruik mijn stem om de krachtige berichten die ze intuïtief voelt live te zingen!

Elke vrouwencirkel biedt een ander thema waar we dieper op ingaan. De tools en rituelen worden hierop geresoneerd.

*Het drinken van pure cacao is al duizenden jaren oud en werd vroeger gezien als een ‘heilig drankje’. Cacao is supe veilig om te gebruiken en bevat grote gezondheidsvoordelen.  Het bevat allemaal gezonde voedingswaarden zoals veel mineralen en antioxidanten (magnesium, zink en veel meer). Daarnaast stimuleert de cacao ook onze gelukshormonen endorfine en dopamine. Daarom staat het drinken van cacao ook wel bekend als hartopener om het bewustzijn te vergoten.

Extra informatie

Selecteer datum

1 YEAR ANNIVERSARY EDITIE – 15 april 15:00 – 18:00, Online vrouwencirkel- zaterdag 25 februari 10:30 – 12:00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “She is Circle of Light” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Where all shields
can drop and you
start feeling home

Sisterhood

Cheryllwebphotos-24

Lieve woorden van prachtige vrouwen

Lieve vrouw, ik zie je en ik hoor je

Waarschijnlijk denk jij dat er iets in jouw mag veranderen, lieverd. Ik zie jou en de struggles die je ervaart. Ik heb ze zelf ook ervaren. Ik ben ook jou geweest en heel veel andere vrouwen met ons. We zijn elkaar en het geeft troost herkenning te vinden in elkaar. Weet dat je niet hoeft te veranderen, lieverd. Je mag juist zien wie je in essentie al bent, zien dat alles in jou er mag zijn en dat je jezelf helemaal mag omarmen zoals je bent, met alle emoties van dien. Deze benadering van zachtheid, begrip, compassie en liefde zorgt voor een transformatie in jouw energie, in jouw gevoel en jouw ‘zijn’.