Je bekijkt nu Ontdek je innerlijke rust met de kracht van Sound & Mindfulness

Ontdek je innerlijke rust met de kracht van Sound & Mindfulness

In onze drukke levens vol verplichtingen en afleidingen, streven we allemaal naar een vorm van innerlijke rust. Het blijkt dat muziek, zang en klank een verrassend rustgevend effect hebben op ons zenuwstelsel. In mijn nieuwe cursus ontdek en leer je hoe je innerlijke vrede en balans kunt bereiken door middel van Sound & Mindfulness, en hoe we geluid als een krachtig hulpmiddel kunnen inzetten voor meer ontspanning en een soepelere levensstroom.

De Kracht van Geluid en Mindfulness

In onze wereld van voortdurende prikkels is innerlijke rust van onschatbare waarde. Geluid en mindfulness kunnen samenwerken om dit te bereiken. Leer hoe geluidsfrequenties ons brengen naar een bepaalde gemoedstoestand en hoe muziek al generaties lang wordt gebruikt om innerlijke ruis te dempen en ons terug te brengen naar een toestand van ontspanning en innerlijke vrede.

Sound & Mindfulness in de Praktijk

Bij Sound & Mindfulness is er ruimte voor iedereen die van muziek, zang en klank houdt en die wil ontdekken hoe deze elementen kunnen bijdragen aan persoonlijke ontspanning en welzijn. Vind jezelf misschien terug in de gewoonte om muziek af te spelen om een bepaalde stemming te creëren? Dit gebeurt vaak onbewust, maar het is essentieel om te begrijpen dat geluid en muziek ons beïnvloeden op een dieper niveau. Tijdens de lessen van Sound & Mindfulness kun je de kracht van geluid en mindfulness in de praktijk ervaren en ontdekken hoe je deze in je dagelijks leven kunt integreren.

De weg naar Innerlijke harmonie

Sound & Mindfulness biedt een toegankelijke weg naar innerlijke harmonie. Door sound en mindfulness samen te brengen, kunnen we een solide basis leggen voor ontspanning, innerlijke vrede en een moeiteloze stroom in ons drukke bestaan. Neem de tijd om deze magische combinatie te verkennen en ontdek hoe het je welzijn kan verbeteren. Je zult versteld staan van de resultaten!

Over de Cursus Sound & Mindfullness

Onze cursus gaat verder dan alleen leren; het is een reis van persoonlijke groei en zelfontdekking. In de 15 lessen behandelen we een breed scala aan thema’s, elk gericht op het verbeteren van je welzijn. Deze omvatten:

 • Bewuste Ontspanning: Leer hoe je bewust en diep kunt ontspannen in de drukte van het dagelijks leven.
 • Expressie door Zang: Ontdek de kracht van je stem en leer hoe je je emoties kunt uiten via zang.
 • Bewustwording van Lichaam & Geest: Verken de verbinding tussen je lichaam en geest voor een dieper begrip van jezelf.

Praktische Vaardigheden:

Tijdens de cursus ontwikkel je praktische vaardigheden, waaronder:

 • Meditatietechnieken: Verken diverse meditatiemethoden om innerlijke rust te cultiveren.
 • Ademhalingstechnieken: Leer hoe je je adem kunt beheersen voor directe ontspanning.
 • Oefeningen met Geluid en Muziek: Ervaar de helende kracht van geluid in verschillende oefeningen.
 • Kalmerende Oefeningen voor Lichaam & Geest: Ontvang tools om je gedachten tot rust te brengen en je geest te kalmeren.

Persoonlijke Transformatie:

De cursus leert je hoe je in contact kunt komen met je innerlijke zelf en geeft je de middelen om dagelijks meer welzijn te ervaren. Het resultaat is een transformatie die je op een diepgaand niveau zult voelen.

Leerervaring in een Veilige en Warme Groep

Onze 15 lessen worden gegeven in een groepsvorm binnen een intieme, vertrouwde, en ontspannen omgeving. Dit zorgt voor een ondersteunende gemeenschap waar je jezelf kunt zijn en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Praktische informatie

 • Lesvorm: Groepsles
 • Leeftijd: vanaf 16 jaar
 • Lesdagen: Woensdag
 • Start: Woensdag 25 oktober 2023 of Woensdag 28 februari 2024
 • Aantal lessen: 15
 • Locatie: OPEN Delft
 • Investering: € 215,00 of €14,95 per les

Aanmelden

De cursus belooft niet alleen kennis, maar een reis naar zelfverbetering en zelfinzicht. Tijdens de lessen zal je niet alleen leren, maar groeien, veranderen en bloeien in een omgeving die ontworpen is om je te koesteren op je pad naar welzijn. Ben je klaar om deze transformerende en fijne reis te beginnen?

Dit bericht heeft één reactie

 1. Shanice

  In mijn drukke leven kan ik het echt goed gebruiken dat ik een avondje echt bezig ga zijn met mijn Mindfullness, zodat de rust weer kan terug keren in mijn hoofd en lichaam. Vorige week heb ik meegedaan aan de proefles en wat was het ontzettend fijn! Cheryll heeft een hele warme en veilige energie. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en aan het einde weer helemaal rustig. Precies wat ik nodig heb. Als je, net zoals ik, weet dat je echt momentje voor jezelf nodig hebt, maar je geeft of gunt het jezelf gewoon niet. Dan zou ik zeker aanraden om je aan te melden voor de cursus! Omdat je dan vaste momenten hebt om aan je mindfullness te werken en natuurlijk gewoon om dit cadeautje aan jezelf te gunnen.

Geef een reactie