Mijn Reis

Cheryll de la Croix is intuïtieve Singer/Songwriter, Spiritueel en inner growth mentor en muziekliefhebber vanuit de ziel.

Branding Cheryll

Hi! Ik ben Cheryll of zoals de meeste mij noemen ‘Cher’

Feel welcome! Wat jou ook hier heeft gebracht, wellicht gestuurd door je intuïtie, uit nieuwsgierigheid wat ik doe of uit interesse in zelfontwikkeling en groei? In elk geval, fijn dat je er bent! Iets waar ik in het leven blij van word is verbinding. Via deze weg verbind ik graag met jou door, ook al voelt het kwetsbaar, mijn reis met je te delen.

Ik woon in Delft en ik hou van deze knusse en warme stad. Ik voel me hier thuis. Ik hou persoonlijk van met liefde bereid eten (who doesn’t?), reizen, soul & rnb muziek, zingen en omringd zijn door loved ones. De meeste die mij goed kennen, kennen mij als een persoon die houdt van verbinding en diepgaande gesprekken. 

So, let’s go deeper…

Terug naar verbinding. Iets wat een paar jaar geleden ver te zoeken was bij mezelf… En hierdoor ook met de wereld om mij heen. Ik had patronen opgebouwd waarin veel oordeel bestond over mezelf. Gevoelens van angst, niet goed genoeg zijn en onzekerheid kwamen vaak naar voren. Tot ik op een punt kwam dat ik merkte dat de dingen waar ik naar verlangde hierdoor werden geblokkeerd. Deze patronen namen eigenlijk mijn leven over. Hoe meer ik werd belemmerd, hoe bewuster ik werd: ik wil dat er iets verandert. Ik wil me vrij voelen: vrij van mijn innerlijke blokkades, de innerlijke strijd met mezelf en innerlijke afwijzing. Nu zie ik dat dat lijntje van verbinding er altijd was, alleen nog heel dun. Dit geldt ook voor jou. Als jij op dit moment voelt dat de verbinding met jezelf ver te zoeken lijkt, dan is de sleutel om dit lijntje van verbinding te verstevigen: jij! Wat ik heb geleerd is dat onze binnenwereld een weerspiegeling is van onze buitenwereld en andersom! Ik vertel je graag hoe ik hier achter ben gekomen.

In de zoektocht
naar jezelf,
is het mooiste
wat je kan worden,
gewoon Zijn
wie je al bent.

Cheryll de la Croix

Cheryll de la Croix - home

Mijn Reis

Waar ik tijdens mijn reis o.a ben achtergekomen is dat we vaak het gevoel hebben dat angst ons definieert. We hebben de neiging om angst ‘mijn’ te maken en onszelf te vertellen dat we die eenmaal moeten accepteren, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn. Ik geloof en heb ervaren dat achter angst ware potentie schuilt. Achter angst ligt namelijk groei. Deze groei hebben we als mens nodig om onze ware potentie steeds weer te leven. Het was niet makkelijk, maar met dit in gedachte ging ik door de weerstand heen.

Om deze ware potentie tevoorschijn te halen en tot bloei te laten komen hebben verschillende pijlers mij geholpen. Muziek is hier een groot onderdeel van, en niet zomaar.

Als baby groeide ik op met smooth jazz, soul & rnb in mijn oren. Mijn vader is muzikant. Hij kreeg het van zijn vader en die weer van zijn grootouders. Als baby sliep ik tussen de jassen in de garderobe terwijl mijn vader optrad. Tot op de dag van vandaag, is het muziek wat bij mij binnenkomt en mij raakt. Een veilige haven, waarin ik mezelf kan zijn en kan uiten.

Vanuit mijn Indonesische roots waarin gastvrijheid, verbinding, familie, muziek en eten centraal stonden, groeide ik op in een hechte familie en een warm gezin. Als jong kind sprak ik soms, tot verbazing van mijn ouders, wijze woorden uit. Woorden over gevoel en toevalligheden. Ik had geen blad voor mijn mond. Ik sprak gewoon uit wat op mijn hart lag. Maar, ik was duidelijk gevoelig.  Hoe meer ik mijn gevoel in het openbaar uitte, hoe meer emotie ik liet zijn, hoe meer ik het gevoel kreeg dat dit er juist niet mocht zijn… Je raadt het misschien al. Dat lichtje werd langzaam gedimd… En onzekere gedachtes namen toe.

Dit liep door in mijn gehele schooltijd. Als ik nu terug kijk was ik aan het ‘overleven’ en voelde het alsof ik niet helemaal mezelf kon zijn. In 2013 leidde dit bij mij tot hyperventilaties en paniekaanvallen. De eerste keer was ik zo geschrokken dat er doodsangst vrij kwam. Ik had zo’n mechanisme opgebouwd dat deze situatie al mijn angsten triggerden. Ik durfde nog minder. Ik wilde muziek studeren en zelfs hier liet ik bijna mijn angst voor in de weg staan. Ondanks dat de dokters vertelden dat er niks aan de hand was, ging ik toch op onderzoek uit. Want hoe kon deze aanval dan tot stand komen?

Mijn reis naar heling begon.

Samen met mijn ouders zochten we naar passende hulp. Ik kwam bij een life-coach terecht. Zij kon mij de antwoorden geven waar ik destijds naar zocht en ik voelde me begrepen. Ik leerde waar mijn angsten en overtuigingen vandaan kwamen: onbewust ingeslopen tijdens mijn kinderjaren, neurologisch erin gesleten, overgenomen vanuit de generatielijn, vanuit mijn roots. Kortom, blokkades en hele sterke overtuigingen vanuit gekwetste stukken die waren gevormd in mijn lichaam en brein. Deze informatie en bewuste zelfkennis gaf me de kans om mezelf te leren kennen zonder al deze angsten en overtuigingen, dus wie ik écht ben.

What brings
me back
to my center
and let my
emotions free

Cheryll de la Croix

Cheryll de la Croix - mijn reis

I gotta show up for my own gifts!

Ik ging met mezelf te werk. Door diepe processen. Bijna een jaar lang had ik 1:1 coaching. Ik leerde over de kracht van onze gedachtes, van ons brein en hoe onze emoties in verbinding staan met ons lichaam. Heel veel dingen kwamen voor mij op zijn plek vanuit een holistisch perspectief. Ik ging mee op Neuro-Linguistic Programming (NLP) retreats en maakte verbinding met mensen waarin ik mezelf kon herkennen. Deze herkenning in anderen was ook helend voor mij.

Het was duidelijk dat deze zelfontwikkeling me onwijs interesseerde. Ik wilde mezelf steeds beter leren kennen, want ik merkte dat het mij onwijs hielp om mezelf te omarmen. Ik kon overtuigingen loslaten, voelde me krachtiger worden, kwam steeds dichter tot mezelf en werkte aan een liefdevolle relatie met mezelf. Dit was een groot cadeau! Langzaam voelde ik dat alle antwoorden al in mezelf lagen en kwam ik bij mijn waarheid.

Ondertussen had ik de moed gevonden om muziek te studeren. Ik schreef teksten over diepe gevoelens en gedachtenspinsels. Muziek was nog steeds mijn veilige haven.

Toen mijn ouders gingen scheiden kwam er opnieuw opschudding in mijn leven. Hoe erg dit ook gepaard ging met het confronteren van nieuwe gevoelens, onzekerheden, triggers en emoties, kon ik merken dat ik was gegroeid en bewuster hiermee om kon gaan.

Ik gaf steeds meer aandacht aan deze zelfontwikkeling. Ik deed cursussen, woonde vrouwencirkels bij, las boeken en was meganieuwsgierig naar alles. Mijn spirituele en gevoelige kant, die er altijd al was maar had weggestopt, kwam hierin weer thuis. Na een tijdje kreeg ik voor het eerst het gevoel dat ik echt kon vertrouwen op mezelf en voelde ik me goed bij het idee dat ik mijn eigen veilige haven kon zijn!

De schaamte voor andermans oordelen en de patronen om me te verschuilen pelden af. Het was de start van een verlangen deze ‘gevoelige’ kanten van mezelf niet meer te verstoppen, maar juist te laten zien. Ik was trots op wie ik ben en wat ik kan!

Ik voelde sterk ‘that I gotta show up for my own gifts!’ Want zo begon ik ze te zien. Dankbare gaves, die mij niet zomaar zijn gegeven, maar juist om er iets moois mee te doen waarmee ik kan bijdragen aan de wereld. Ik voelde intuïtief: ‘het is tijd om jouw ware potentie te delen, je mag het jezelf gunnen en anderen hierin inspireren’. Want niet alleen voelde ik de vrijheid in mezelf toenemen, mijn doelen werden ook steeds meer helder en dat was dat ik anderen dit gevoel ook gunde! Dat iedere vrouw zich vrij en zelfverzekerd voelt in haar eigen lijf en hart, dat ze voelt dat ze er mag zijn en zichzelf omarmt, puur zoals ze is en zonder oordeel!

Na een paar innerlijke kind twijfels liefdevol te hebben toegesproken werd She is. Circle of Light geboren. Een veilige plek voor vrouwen om te verbinden met hun vrouwelijke energie, kwetsbaarheid, intuïtie en met elkaar. Warm, zacht, gelijk, gesteund en liefdevol. Alles waar ik voor sta en wat ik met mijn hart wil uitdragen. Een sisterhood to the max!

More myself
than ever.
Jumping into
new versions
of me.

Cheryll de la Croix

Cheryll de la Croix, she is circle of light, sisterhood, sing channeling
Cheryll de la Croix - Mijn reis

Alles kwam samen

Mijn hart ging sneller kloppen van de vrouwencirkels en al het magische wat daarbinnen gebeurde. Muziek bleef hierin niet achter en is mijn hele reis een grote steun geweest. De klanken, woorden en ritmes hebben een ongelooflijk effect op mij. Muziek heeft daarom voor mij ook de betekenis: de vibrerende reis terug naar jezelf. Ik voelde in alles dat ik de helende kracht van muziek eer wilde doen met mijn stem. Hieruit ontstond de Sing Channelings. Een authentiek product waarin ik mijn krachten bundel. Alles kwam samen. Intuïtie, mijn stem, mijn hooggevoelige en spirituele kant en muziek.

Waar jij ook bent in jouw persoonlijke reis… Ik wil je meegeven dat er in ieder van ons een ongelooflijke grote kracht schuilt. Eentje die gewoon heet ‘jeZelf Zijn’. Je hoeft niet te zoeken om je heen. Je mag Ja zeggen,  gaan verbinden met jezelf en daar de antwoorden vinden. Je mag gewoon Zijn! Jouw pure, authentieke en krachtige zelf <3.

Heel graag ben ik onderdeel van jouw reis. Op wat voor manier dan ook. Misschien wordt je geïnspireerd door mijn verhaal, ben je een keer aanwezig bij de She is Circle of light, sta jij open voor een Sing Channeling, beluister je mijn meditaties of vind je simpelweg alleen herkenning in mijn reis, waardoor je je minder alleen voelt. I’m here for it!

Ik hoop met je te mogen verbinden!

Met veel liefde,
Cheryll

Dit is jouw uitnodiging, jouw perfecte tijd voor bloei is nu! Zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn & laten zien!